Apróhirdetések

Ingyenes apróhirdetési lehetőség sport, szabadidő, egészség, szépség, konyha, étkezés témakörökben magánszemélyeknek a kalóriaGuru.hu weboldalon.

Ingyenes Apróhirdetések - kalóriaGuru.hu

Ingyenes Apróhirdetések - kalóriaGuru.hu Specifikus ingyenes apróhirdetések. Sport, egészség, szépség ... kategóriákban.

Ingyenes Apróhirdetések - kalóriaGuru.hu Ez azt jelenti, hogy hiába eszünk nagyon keveset nem fog fogyni, de az izomzata szépen lassan leépül, miközben a szervezete zsír aránya növekszik, mert a fogyás főként izomból történik. Persze ez nem mehet a végtelenségig, így egy idő után a zsír is elkezd fogyatkozni, de ez akkor következik be, amikor már az egészsége látja kárát. Ráadásként a koplalási időszak után, amint elkezd a szokásos módon enni a szervezete elkezd mindent beépíteni, hogy a hiányt pótolja, azonban ez nem áll meg a hiány pótlásakor, hanem tovább folytatódik még akkor is, amikor már nem kéne, így a koplalást folytató ember gyakran a dupláját is visszahízza annak, amit leadott (ezt szokták jojó hatásnak hívni). Tehát a koplalás következménye a gyors elhízás. A lényeg, hogy nem szabad koplalni azért, hogy az anyagcserénk gyors maradjon és az elfogyasztott ételt ne beépítse a szervezet, hanem felhasználja.