Fórum

Receptszerkesztő használata

Fórum profilkép
Kutvölgyi Zsóka
2016-11-21 18:34

szeretnék kenyér receptet feltenni, de a receptszerkesztőben nem tudom megtenni. Segitenétek hogy kell? Köszönöm szépen

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#1964
Fórum profilkép
admin
2016-11-21 19:04

Szia!

 

A receptszerkesztőben található élelmiszer listában keresd ki a hozzávalókat. Amikor rákattintasz egy hozzávalóra megjelenik egy menü, ott válaszd a "RECEPTHEZ +" menüpontot. Ekkor a hozzávaló bekerül a kicsit lentebb található táblázatba, ahol a hozzávalók mennyisége, mértékegysége, neve, sorrendje is módosítható. Itt lehet beállítani az adagszámot és egyebeket is, valamint itt mutatja az összeállított recept tápérték adatait is. Ha kész mentsd.

 

Üdv,

 

Admin

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2018
Fórum profilkép
mari mandl
2017-01-05 13:47

kedves Admin.!

az előző válasznak megfelelően jártam el, elmentettem és nem találom sehol, és a kereső sem hozza be, az általam irt receptet. Szerettem volna egy minimális rántás "receptet" felvinni, megkönnyítendő a további recept írást, de nem sikerült.

próbáltam egy már meglevő receptet átalakítani új receptté, (kivettem belőle a sárga répát, módosítottam a mértékegységeket, elmentettem, ezt sem találom.

mit tegyek? 

 

köszönettel várom a segítséget

Mandl Mari

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2019
Fórum profilkép
admin
(mari mandl részére, #2018)
2017-01-05 14:33

Kedves Mari!

 

Ellenőritük az adatbázist és a recept, amit mentettél nem található, így valószínűleg a mentés nem sikerült. Amikor receptet mentesz mindig ki kell írnia a programnak utána, hogy "Mentve.", ill. ha nem sikerült, akkor valamilyen hibaüzenetet kell megjelenítenie. Történt ilyesmi?

 

Ellenőrizzük a naplót és nálunk rendben működik minden, a mentés is, így valószínűleg nálad böngésző specifikus dolog állhat a háttérben. Ha elküldöd (akár privát üzenetben is küldheted), hogy milyen böngészőn és eszközön (érintőképernyős vagy asztali gép) jelentkezik a probléma, akkor tüzetesebben is utánanézhetünk és megoldást találhatunk rá.

 

Addig is érdemes egy másik böngészővel (ajánlott: Chrome) kipróbálnod az oldalunkat, ami gyorsan megoldhatja a problémát. Ha esetleg használsz valamilyen hirdetés blokkolót azt kapcsold ki, mert azok szoktak még zavarokat okozni, mert belepiszkálnak az oldal működésébe.

 

Üdv,

 

Admin

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2086
Fórum profilkép
Gólyaneni
2017-02-17 08:43

Sziasztok! Kekszreceptet tettem fel, sok hozzávalóval. Az "apró" hozzávalókból törölnöm kellett (pl. só, szódabikarbóna), mert nem fértek el az alapanyagok. Maximálva van a hozzávalók száma?

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2087
Fórum profilkép
admin
(Gólyaneni részére, #2086)
2017-02-17 09:44

Szia! Nincs korlátozva a hozzávalók száma. Nyisd meg a receptet és próbáld meg újra berakni a hiányzó összetevőket. Ha újra előállna a gond jelezd és ellenőrizzük a receptet, mi okozhatta. Valószínűleg átmeneti zavar lehetett.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2089
Fórum profilkép
Gólyaneni
2017-02-17 11:55

Köszönöm a gyors választ! Most már rendben van, működik.

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő

Receptszerkesztő használata

Receptszerkesztő használata Fórum téma: Receptszerkesztő használata

Receptszerkesztő használata Az alacsony szénhidrátbevitellel együtt jár a megnövekedett fehérje- és zsírbevitel, ami növeli számos betegség kialakulásának a kockázatát. Fehérje és fehérjeszegény diéták A fehérjék alapvető fontosságúak az emberi szervezet számára, így akár túl keveset vagy épp túl sokat fogyasztunk belőlük, az számos egészségügyi problémát okoz. Éppen ezért a fehérjék esetén is különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasszunk. A túlzott fehérjebevitel többek között vesekárosodást, csontkárosodást okozhat, valamint a szervezet elsavasodik, melynek hatására a szervezet zsírt tart vissza és így tartós fogyás nem érhető el vele.