Fórum

Receptszerkesztő használata

Fórum profilkép
Kutvölgyi Zsóka
2016-11-21 18:34

szeretnék kenyér receptet feltenni, de a receptszerkesztőben nem tudom megtenni. Segitenétek hogy kell? Köszönöm szépen

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#1964
Fórum profilkép
admin
2016-11-21 19:04

Szia!

 

A receptszerkesztőben található élelmiszer listában keresd ki a hozzávalókat. Amikor rákattintasz egy hozzávalóra megjelenik egy menü, ott válaszd a "RECEPTHEZ +" menüpontot. Ekkor a hozzávaló bekerül a kicsit lentebb található táblázatba, ahol a hozzávalók mennyisége, mértékegysége, neve, sorrendje is módosítható. Itt lehet beállítani az adagszámot és egyebeket is, valamint itt mutatja az összeállított recept tápérték adatait is. Ha kész mentsd.

 

Üdv,

 

Admin

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2018
Fórum profilkép
mari mandl
2017-01-05 13:47

kedves Admin.!

az előző válasznak megfelelően jártam el, elmentettem és nem találom sehol, és a kereső sem hozza be, az általam irt receptet. Szerettem volna egy minimális rántás "receptet" felvinni, megkönnyítendő a további recept írást, de nem sikerült.

próbáltam egy már meglevő receptet átalakítani új receptté, (kivettem belőle a sárga répát, módosítottam a mértékegységeket, elmentettem, ezt sem találom.

mit tegyek? 

 

köszönettel várom a segítséget

Mandl Mari

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2019
Fórum profilkép
admin
(mari mandl részére, #2018)
2017-01-05 14:33

Kedves Mari!

 

Ellenőritük az adatbázist és a recept, amit mentettél nem található, így valószínűleg a mentés nem sikerült. Amikor receptet mentesz mindig ki kell írnia a programnak utána, hogy "Mentve.", ill. ha nem sikerült, akkor valamilyen hibaüzenetet kell megjelenítenie. Történt ilyesmi?

 

Ellenőrizzük a naplót és nálunk rendben működik minden, a mentés is, így valószínűleg nálad böngésző specifikus dolog állhat a háttérben. Ha elküldöd (akár privát üzenetben is küldheted), hogy milyen böngészőn és eszközön (érintőképernyős vagy asztali gép) jelentkezik a probléma, akkor tüzetesebben is utánanézhetünk és megoldást találhatunk rá.

 

Addig is érdemes egy másik böngészővel (ajánlott: Chrome) kipróbálnod az oldalunkat, ami gyorsan megoldhatja a problémát. Ha esetleg használsz valamilyen hirdetés blokkolót azt kapcsold ki, mert azok szoktak még zavarokat okozni, mert belepiszkálnak az oldal működésébe.

 

Üdv,

 

Admin

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő

Receptszerkesztő használata

Receptszerkesztő használata Fórum téma: Receptszerkesztő használata

Receptszerkesztő használata Éppen ezért a fehérjék esetén is különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasszunk. A túlzott fehérjebevitel többek között vesekárosodást, csontkárosodást okozhat, valamint a szervezet elsavasodik, melynek hatására a szervezet zsírt tart vissza és így tartós fogyás nem érhető el vele. A kevés fehérjebevitel éppen olyan káros mint a túlzott fehérjebevitel. A fehérjék a test alapvető építőkövei, így hiányuk izomleépülést, gyermekek esetében növekedési és fejlődési zavarokat okozhat. Koplalós diéták