Fórum

Sulyvaltozasi statisztika

Fórum profilkép
MESEK
2017-02-14 10:24

Csak mostanaban kezdtem hasznalni ezt az applikaciot es igazan nagyon jonak tartom. Igyekszem felfedezni a teljes menuvalasztekot.

Nem talaltam meg napi sulyregisztralasra lehetoseget. Van ilyen?

Koszonettel

MESEK

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2079
Fórum profilkép
admin
2017-02-14 14:30

Szia!

 

Az napló Egészség lapján tudsz tömeget, vagy egyéb adatot, paramétert megadni.

 

Üdv,

 

Admin

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő

Sulyvaltozasi statisztika

Sulyvaltozasi statisztika Fórum téma: Sulyvaltozasi statisztika

Sulyvaltozasi statisztika A zsír esetében az a jó, ha a zsír minél nagyobb részét az egyszeresen és töbszörösen telítettlen zsírsavak teszik ki, amik igen hasznosak a szervezet számára. Ezekben a zsírsavakban gazdagok többek között a szűz és extra szűz olivaolaj, tengeri halak és bizonyos magvak (Pl.: dió, tökmag, szezámmag, lenmag), valamint az ezekből készített hidegen sajtolt olajok. Kerülni kell viszont a telített zsírsavakat (főként állati zsírok) és a transz-zsírsavakat (növényi olajok hidrogénezésével állítják elő), melyek viszont károsak. Transz-zsírokat többnyire az előregyártott élelmiszerek tartalmaznak, és az élelmiszer cimkéjén az esetek többségében fel van tüntetve az összetevők között "hidrogénezett növényi olaj" vagy "részben hidrogénezett növényi olaj" megnevezéssel. A szénhidrát esetében arra kell ügyelnie, hogy a bevitt szénhidrát mennyiség minél kisebb részét tegye ki a cukor.