Fehércsokoládé

Mennyi a Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír és szénhidát tartalma?

A kalória és tápanyagkalkulátor segítségével könnyen és gyorsan meghatározhatja mennyi a Fehércsokoládé kalóriatartalma, fehérjetartalma, zsírtartalma és szénhidráttartalma. Az energia és tápanyagértékek átszámításáshoz csak egyszerűen adja meg a kívánt tömeget és válassza ki a mértékegységet, a kalkulátor pedig mindent kiszámít Ön helyett pillanatok alatt. Nem kell többet számolgatnia. A fogyókúra ás diéta mostantól gyerekjáték lesz. Az energia mértékegysége kcal, a fehérje, zsír és szénhidrát mértékegysége pedig gramm.

Fehércsokoládé és más ételek esetén is fontos, hogy ügyeljen a mennyiségre. A nap során mindig megfelelő mennyiségű kalóriát, fehérjét, zsírt és szénhidátot fogyasszon. Ha gyakran átlépi az Ön számára szükséges átlagos napi kalóriaértéket, akkor a bevitt plussz kalóriák zsírként fognak lerakódni és lassacskán elhízik. Amennyibe szeretné megtartani jelenlegi súlyát, figyeljen a napi kalóriafogyasztására. A kalória kalkulátor segítségével számolja ki az Ön számára szükséges napi kalóriaértéket és ígyekezzen közel annyit fogyasztani. Amennyiben fogyni szeretne, akkor a napi fogyasztása mindig legyen alacsonyabb ennél az értéknél, így szépen-lassacskán megszabadul a fölös kilóktól.

A glikémiás index fontos jellemzője az élelmiszereknek, ahogy a kalóriatartalmuk és tápanyagmegoszlásuk is. Étkezzen mindig tudatosan, változatosan és minél egészségesebben!

EnergiakcalFehérjegrammZsírgrammSzénhidrátgrammRostgrammCukorgrammNátriumgrammgrammGlikémiás Index - GI
         

Fehércsokoládé

Kalória és tápanyagkalkulátor

Állítsd be az elfogyasztott mennyiséget és mértékegységet!

Energia539 g
Fehérje5.9 g
Zsír32.1 g
Telített19.4 g
Egyszeresen telítettlen9.1 g
Többszörösen telítettlen1.0 g
Szénhidrát59.0 g
Cukor59.0 g
Rost0.2 g
Nátrium90 mg
225 mg
Glikémiás Index44

Mást keresel?

Fehércsokoládé glikémiás indexe

Az élelmiszer glikémiás indexe 44. Ez az érték az alacsony 0-55 közötti tartományba esik, így a fogyasztása nem jár jelentős vércukorszint emelkedéssel. Azonban az édességek, ropogtatnivalók és egyéb nassolnivalók általában sok cukrot, telített zsírt és persze rengeteg kalóriát tartalmaznak, így a fogyasztásuk csak módjával ajánlott.

Édességek és ropogtatnivalók kalóriatáblázat

Többet nassoltál a kelleténél? Semmi gond!

Add meg az alábbi adatokat és máris megtudod, meddig tart lemozogni!

Tömeged (kg):
Fölös kalóriák (kcal):
Lépcsőzés
Kocogás
Úszás
Biciklizés
Aerobik
Testépítés
Torna
Séta

Az adatok 100 grammra vonatkoznak. Folyadékok esetén 100 gramm ~1 dl-nek felel meg. A kalóriatáblázatban, ahol az élelmiszer pontos, hivatalos GI (glikémiás index) értéke ismeretlen, de lehetséges volt besorolni alacsony (0-55), közepes (56-69) vagy magas (70-100) GI tartományba, ott a tartomány lett megadva.

Irodalomjegyzék

kalóriaGuru.hu - Fogyókúra, diéta egészségesen, Online Táplálkozási Napló, Kalkulátorok, Kalóriatáblázatok.

Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír, szénhidrát tartalma és glikémiás indexe

Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír, szénhidrát tartalma és glikémiás indexe Fehércsokoládé kalória és tápanyagkalkulátor. Glikémiás index, cukor, rost, telített és telítettlen zsírtartalma, nátrium és só tartalom.

Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír, szénhidrát tartalma és glikémiás indexe Általában azok a egészségtelen és nem működő fogyókúrás módszerek, amik gyors fogyást ígérnek, így kerülje azokat. Csak néhány olyan fogyókúrás módszer létezik, ami valóban működik, nem ártalmas és ráadásul még könnyen betartható is. Az egyik ezek közül a kalóriaszámlálás és a sport kombinációja. Mert ez az egyik legkönnyebben végezhető fogyókúrás módszer, ami biztos eredményhez vezet. A kalóriaszámlálós módszer további előnye, hogy egészséges, hatékony és a siker csak türelem kérdése.