Fehércsokoládé

Mennyi a Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír és szénhidát tartalma?

A kalória és tápanyagkalkulátor segítségével könnyen és gyorsan meghatározhatja mennyi a Fehércsokoládé kalóriatartalma, fehérjetartalma, zsírtartalma és szénhidráttartalma. Az energia és tápanyagértékek átszámításáshoz csak egyszerűen adja meg a kívánt tömeget és válassza ki a mértékegységet, a kalkulátor pedig mindent kiszámít Ön helyett pillanatok alatt. Nem kell többet számolgatnia. A fogyókúra ás diéta mostantól gyerekjáték lesz. Az energia mértékegysége kcal, a fehérje, zsír és szénhidrát mértékegysége pedig gramm.

Fehércsokoládé és más ételek esetén is fontos, hogy ügyeljen a mennyiségre. A nap során mindig megfelelő mennyiségű kalóriát, fehérjét, zsírt és szénhidátot fogyasszon. Ha gyakran átlépi az Ön számára szükséges átlagos napi kalóriaértéket, akkor a bevitt plussz kalóriák zsírként fognak lerakódni és lassacskán elhízik. Amennyibe szeretné megtartani jelenlegi súlyát, figyeljen a napi kalóriafogyasztására. A kalória kalkulátor segítségével számolja ki az Ön számára szükséges napi kalóriaértéket és ígyekezzen közel annyit fogyasztani. Amennyiben fogyni szeretne, akkor a napi fogyasztása mindig legyen alacsonyabb ennél az értéknél, így szépen-lassacskán megszabadul a fölös kilóktól.

EnergiakcalFehérjegrammZsírgrammSzénhidrátgrammRostgramm
     
ENERGIA
FEHÉRJE
ZSÍR
SZÉNHIDRÁT
ROST

Fehércsokoládé

Számold ki mennyi energiához és tápanyaghoz jutottál!

Elfogyasztott mennyiség:Mértékegység:
Édességek és ropogtatnivalók kalóriatáblázat ➤Rosttáblázat ➤

Mást keresel?

Fehércsokoládé glikémiás indexe

Az élelmiszer glikémiás indexe 44. Ez az érték az alacsony 0-55 közötti tartományba esik, így a fogyasztása nem jár jelentős vércukorszint emelkedéssel. Azonban az édességek, ropogtatnivalók és egyéb nassolnivalók általában sok cukrot, telített zsírt és persze rengeteg kalóriát tartalmaznak, így a fogyasztásuk csak módjával ajánlott.

A glikémiás index fontos jellemzője az élelmiszereknek, ahogy a kalóriatartalmuk és tápanyagmegoszlásuk is. Étkezzen mindig tudatosan, változatosan és minél egészségesebben!

LÉPCSŐZÉS
KOCOGÁS
ÚSZÁS
BICIKLIZÉS
AEROBIK
TESTÉPÍTÉS
TORNA
SÉTA

Többet nassoltál a kelleténél? Semmi gond!

Add meg az alábbi adatokat és máris megtudod, meddig tart lemozogni.

Tömegem (kg):Fölös kalóriák száma (kcal):

Az adatok 100 grammra vonatkoznak. Folyadékok esetén 100 gramm ~1 dl-nek felel meg. A kalóriatáblázatban, ahol az élelmiszer pontos, hivatalos GI (glikémiás index) értéke ismeretlen, de lehetséges volt besorolni alacsony (0-55), közepes (56-69) vagy magas (70-100) GI tartományba, ott a tartomány lett megadva. A *-gal jelölt értékek hasonló élelmiszerek alapján becsült értékek.

Irodalomjegyzék

kalóriaGuru.hu - Fogyókúra, diéta egészségesen, Online Táplálkozási Napló, Kalkulátorok, Kalóriatáblázatok.

Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír, szénhidrát tartalma és glikémiás indexe

Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír, szénhidrát tartalma és glikémiás indexe Fehércsokoládé kalória és tápanyagkalkulátor. Glikémiás indexe ... Fogyókúra, diéta profi módon.

Fehércsokoládé kalória, fehérje, zsír, szénhidrát tartalma és glikémiás indexe Éppen ezért a fehérjék esetén is különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasszunk. A túlzott fehérjebevitel többek között vesekárosodást, csontkárosodást okozhat, valamint a szervezet elsavasodik, melynek hatására a szervezet zsírt tart vissza és így tartós fogyás nem érhető el vele. A kevés fehérjebevitel éppen olyan káros mint a túlzott fehérjebevitel. A fehérjék a test alapvető építőkövei, így hiányuk izomleépülést, gyermekek esetében növekedési és fejlődési zavarokat okozhat. Koplalós diéták