Sziasztok!
A táplálkozási naplóban be lehet valahol állítani a napi kalóriaszükségletet?Jelenleg 2000 van benne,de fogyáshoz 1300-ra van csak szükségem.Ez így zavaró,ezért szeretném módosítani.
Köszönöm.
Sziasztok!
A táplálkozási naplóban be lehet valahol állítani a napi kalóriaszükségletet?Jelenleg 2000 van benne,de fogyáshoz 1300-ra van csak szükségem.Ez így zavaró,ezért szeretném módosítani.
Köszönöm.
Tisztelt Cím!
Új élelmiszer felvétele esetén az adag egységének változtatása többszöri próbálkozásom után sem sikerült.
Technikai segítséget kérek szépen ezzel kapcsolatban.
Például: teánál szeretném az adagot börére módosítani.
Köszönettel: Balogh Kornél
Kedves Kornél!
A mértékegység szerkesztőben a listából tetszés szerint válogassa ki, milyen plussz mértékegységeket szeretne használni. A gramm, deka és kiló alapból mindig elérhető. Amit kiválasztott az bekerül a kicsit lejjebb lévő "Beállított egységek" elnevezésű táblázatba. Ebben a táblázatban jelölheti ki azt, hogy melyik legyen az alapértelmezett, amikor később az ételt kiválasztja az étrendjének vagy épp egy recept összeállítása során. Az alap a gramm, de módosíthatja. Csak kattintson a táblázatban a megfelelő másik mértékegységre.
Ha összeállította a mértékegységeket utána mentse a nagy zöld mentés gombbal. Talán ez a lépés marad le és azért nem sikerült.
A mértékegységeket utólag is tudja módosítani, ha szeretné. Ehhez az Étrend vagy Receptszerkesztőben az élelmiszer listában keresse meg a kérdéses élelmiszert vagy receptet és kattintson rá. A menüben válassza a Megnyitás, majd a felugró ablakban a Mértékegységek gombot.
"A menüben válassza a Megnyitás, majd a felugró ablakban a Mértékegységek gombot."
Próbáltam de inaktív.
Mi a megoldás?
Valóban! Az új élelmiszer felvitelekor működik, de a meglévő éllemiszernél tényleg inaktív valamiért. Még ma, de legkésőbb holnap javítjuk.
Megcsináltuk, már működik.
Nem akarok a kákán is csomót keresni de vagy véletlenszerűen működik vagy én vagyok nagyon ügyetlen. Több alkalommal tapasztaltam, hogy a beállított egységek között nem jelenik meg az általam választott.
Tovább próbálkozom tapasztalatszerzés céljából is.
Ha van hasznosnak ítélt tanácsuk szívesen fogadom.
Köszönettel: Balogh Kornél
Működnie kell, de megoldjuk valahogy. Írtam privátba részleteket.
Kedves Admin,
hogyan tudom egy elmentett élelmiszer kategóriáját megváltoztatni? Szeretném átrakni egy másik általam létrehozott kategóriába.
Köszi
J.
Keresse ki az élelmiszert a listában, majd kattintson rá. A menüben válassza az áthelyezés menüpontot és válassza ki melyik kategriába szeretné rakni.
Köszi, sikerült