Sziasztok!
Nagyon szeretem a kalóriagurut, sokat segít a diétázás kivitelezésében. Kíváncsi lennék, hogy kinek hány kilótól sikerült megszabadulnia amióta használja az oldalt. Én 7 hét alatt 5 kilóval lettem kevesebb.
Üdv: Gólyanéni
Sziasztok!
Nagyon szeretem a kalóriagurut, sokat segít a diétázás kivitelezésében. Kíváncsi lennék, hogy kinek hány kilótól sikerült megszabadulnia amióta használja az oldalt. Én 7 hét alatt 5 kilóval lettem kevesebb.
Üdv: Gólyanéni
Szenzációs a program!
Egy hete átmentem tudatos táplálkozóba. Eddig sem ettem sokat, de rendszertelenül és számolatlanul. Múlt hét kedd óta tart a megvilágosodásom. Egyenlőre fogyni szeretnék, de később a szintentartás lesz a cél. Az elmúlt 6 napban pedig 1,7kg-mal mutat kevesebbet a mérleg, amire nem is számítottam.
Mindenkinek Gratulálok. Harmadszori visszatérő vagyok. Sajnos eü problémáim vannak így nem dicsekedhetek.
Nálam 1 hónap kell, hogy elinduljon a súly lefele, viszont a centik szépen mennek lefele.
Valamiért az anyagcserém így dolgozik. Kardioba nem mozoghatok, viszont szeretem a kertet, szeretek sétálni így ezeket a mozgásformákat gyakorlom.
Most remélem kitartóbb leszek.
Mindent bele! Kitartás!
Jó reggelt!
Újra száz kiló alatt:99,5!
Szép napot mindenkinek! (az enyém már az)
Gratulálok! Csak így tovább
Nagy- nagy gratuláció!
Köszönöm!
Jó reggelt!
Hát a múlt hetemre nem vagyok büszke...
Csak háromszor mozogtam és négyszer voltam vendégségben.Eredmény: +1,5 kg. Most 101,0 vagyok.
Nem adom fel,nyomatom tovább!
Kitartást nektek is!
98,5!
Grt!