Sziasztok!
Nagyon szeretem a kalóriagurut, sokat segít a diétázás kivitelezésében. Kíváncsi lennék, hogy kinek hány kilótól sikerült megszabadulnia amióta használja az oldalt. Én 7 hét alatt 5 kilóval lettem kevesebb.
Üdv: Gólyanéni
Sziasztok!
Nagyon szeretem a kalóriagurut, sokat segít a diétázás kivitelezésében. Kíváncsi lennék, hogy kinek hány kilótól sikerült megszabadulnia amióta használja az oldalt. Én 7 hét alatt 5 kilóval lettem kevesebb.
Üdv: Gólyanéni
Sziasztok a kislányom tulsulyos es most sajna a lába is eltört igy 2 honap fekvés. Az eddigi uszas edzés kilöve . Ugyhogy megtaláltam az oldalt es szamolom a kaloriákat. Remélem igy is sikerül szinten maradni vagy egy kicsit leadni. Most hogy nincs iskola megy az 5 étkezés . Bízom az oldalban.Remélem beválik.
Üdv Timi
Főként a késő délutáni és az esti órákban ügyelj, hogy szénhidrátszegény ételeket egyen és nem lesz gond. Amúgy meg fehérj és vitamindús táplálkozás + Ca, Mg, hogy hamar meggyógyuljon a lába. Jobbulást neki!
Sziasztok
En ma kezdtem, 109 kg rol 180 cm vagyok, 28 eves harmadik baba utan, depresszioval harcolva,csak sajnos en folyamatosan ennék... -30 kg a cel. Nagyon nehez betartanom, de elszant vagyok, szoritsatok.
Hajra mindenki
szorítok!!
a sportot el ne felejtsd..depresszíóra is kiváló!!!
Sziasztok! December 24.-én találtam erre az oldalra azóta számolom a kalóriát 158 cm magas vagyok akkor volt 84 kg most 74 kg még minimum 14 kg tól szeretnék megszabadulni. Bevetem a futást mert sokat segít 300 kalóriát égetek ha 30 percet futok és ez kecsegtető meg egy hete elkezdem szedni egy étrendkiegészítőt is (súlykontroll éjjel nappal) amitől helyre állt az emésztésem. Szurkoljatok
(23 éves, anyuka vagyok )
Üdv Georgina
Ilyen rövid idő alatt -10 kiló szép eredmény! Csak így tovább!
Én 1év alatt 25 kg-t fogytam a kalória számolással.Nagyon sok féle diétát kipróbáltam,de ez volt ami meghozta a várva várt sikert.
Mindenkinek kitartást.
Szia ..Gratulálok ..
Sziasztok! 3 pici gyerekem van. (6, 4, 2 évesek) Novemberben diagnosztizaltak IR-t, már két éve tornázom, de nagyon nehezen fogytam, inkább formálódtam. A táblázat szerint nagyon keveset ettem. Most gyógyszer mellett 3hónap alatt 9 kilót fogytam. Még 27 kilótól szeretnék megszabadulni. A tempóval jelenleg meg vagyok elégedve.
Sziasztok!
Először is egy rövid bemutatkozás. Nem a csibék, inkább az érett tyúkok kategóriájába tartozom a 62 évemmel. Fontos, hogy dohányzom (néminemű kihagyással immár több mint 40 éve), ennek következtében megállapították 12 évvel ezelőtt, hogy COPD-m (görgőszűkületet), asztmám van.
A két gyerek születése-szoptatása után automatikusan visszafogytam a "normál" súlyra (156 cm 45 kg.).
35 éves koromig soha nem merült fel, hogy fogyókúrázni, étrendet változtatni kellene.
Aztán egy idő után észrevettem, hogy nem jönnek rám a ruháim. Majd azt, hogy kövér lettem. Ekkor még egy-két hetes diétával megoldottam a problémát. Aztán érzelmi válság: "kit érdekel hogy nézek ki" alapon hagytam felszaladni a kilókat. Mivel elhíztam nem szívesen mentem társaságba, a társaság hiánya meg a még több evést hozta magával.
Persze nagyon rosszul éreztem magam. Elhatároztam, hogy lefogyok. Sikerült is két-három évre, majd lassanként jöttek újra a felesleges kilók. Azóta harmadszor próbálkozom fogyással különböző időközönként.
Természetesen én is kipróbáltam egy-két "fogyitablettát", de már a nevükre sem emlékszem, mert egy fikarcnyit sem hatott.
Az első fogyókúrámnál (diétámnál) egy kéthetes, nagyon csábító, 7–9 kiló súlycsökkentést ígérő diétát használtam. Gyakorlatilag be is vált, de már alig vártam, hogy végre "normális" ételt ehessek.
Ugye, azt mindannyian tudjuk, hogy a kilók nem olyan gyorsan jönnek fel, mint ahogy egy villámdiétával lemennek. De mi a fenéért váruk mégis arra, hogy túlsúlyosok legyünk? Érthetetlen! Persze én is ezt csináltam és most kezdhetem újra, vagyis ez év január 16-tól étrendet változtattam.
folytatás a következő bejegyzésben.