Fórum

Kezdőként :)

Fórum profilkép
Olivia99
2017-04-25 21:14

Sziasztok! :)

Ma fedeztem fel ezt ez oldalt, így a fórumot is. Tegnap előtt kezdtem el diétázni. Tudnátok adni pár jótanácsot? :) Fogyni szeretnék, illetve kicsit erősüdni, de a fogyáson van a hangsúly. 

 

Előre is köszi,

Olívia

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2158
Fórum profilkép
yoyo
2017-04-25 23:51

Figyelj a kalóriákra és sportolj minél többet, ennyi. Közhely tudom. De tényleg ennyi a titok. Komolyan működik, nem vicc!!! Nálam -27 kilót eredményezett. A lényeg hogy olyan sportot válassz amit be tudsz építeni  a mindennapjaidba és szívesen örömmel teszed. Amit erőltetned kell az úgy sem fog menni hosszútávon. Apró célokat és változtatásokat tűzz ki a sportban és az étkezésben is, így könnyű lesz. Havi max 2-3 kiló fogyás a reális és egészséges. Ha ez megy már elégedett lehetsz, mert jól csinálod. Hajrá!!!

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2159
Fórum profilkép
dia8110
2017-04-27 17:27

Szia! ☺

 

Nagyon jó helyen jársz. Nekem ez az oldal segített immáron 13 kg leadásában. Talán annyit fűznék még yoyo hozzászólásához, hogy igyál sok folyadékot. Naponta legalább 2 l-t. Gyorsítja az anyagcserét és a bőrödnek is jót fog tenni. Cukormenteset és lehetőleg vizet. A rostgazdag étkezés szintén segít. Teltségérzetet okoz. Sok sikert a fogyókúrához! ☺

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2160
Fórum profilkép
Zsuzsuka
2017-04-27 20:53

Sziasztok! Bemutatkozom néhány szóban. 20-as BMI-ről  feltornáztam magam az elmúlt 12 évben 41-re, ami elég súlyos elhízás. Valamilyen oknál fogva kevés volt az elmúlt években a motiváció és cselekvés ennek leküzdésére, pedig van két gyermekem és szeretném őket felneveli. Ismerek minden negatív hatást és következményt, de eddig túl keveset sikerült tennem és elérnem, feladtam sokszor már. Két napja este mértem (véletlenül) egy elég magas vc szintet, vacsi után 10,7 volt 1 órával. Kissé megijedtem. Most gyakorlatilag 1 napja Smiley160 gr CH-os diétára fogtam magam, napi 5x-6x-i étkezésre elosztva. Elég egészséges ételeket fogyasztok általában, ezzel sosem volt gond, de minden stresszhelyzetben sütemény és csokoládé volt a megoldás a problémámra. Ettől pedig elhíztam.

Valójában véletlenül találtam az oldalra, tetszik és azért vagyok itt, hogy Ti sikeretekből is táplálkozni és változtani tudjak. Ha látom ezeket a fantasztikus eredményeket, hátha ez is segít a kitartásban. Üdv. Zs.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2161
Fórum profilkép
yoyo
(Zsuzsuka részére, #2160)
2017-04-28 13:39

Szia! Igen a legveszélyesebb, amikor stresszes vagy bánatos hangulatban megtömi magát az ember. Nálam is volt így sokszor. A legjobb megoldás szerintem, ha kitalálsz ilyen alkkalmakra valamilyen egészséges helyettesítőt, így megvan a stressz/bánat üző kaja, de mégsem okozol vele gondot. Nálam ez nagyon bevált. Én például így szoktam rá a tejeskávéra. Persze nem az agyon cukrozott boltira, hanem a amit 0 kcal-os édesítővel csinálok otthon. Szerintem sokszor nem is a csokit/sütit kívánja az ember, hanem csak az édes ízt. Találj ki te is valami helyettesítőt vészhelyzetekre!

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2162
Fórum profilkép
székely
2017-04-28 15:52

SmileySziasztok Gyöngyvér vagyok.

 

Nagyon új  ezen a területen. Fogyni  szeretnék mint mindenki más ezen az oldalon bizom magamban,hogy síkerülni is fog.Mindenkinek sok síkert kívánok.

 

 

 

Üdv:Gyöngyvér

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2163
Fórum profilkép
Zsuzsuka
(yoyo részére, #2161)
2017-04-29 03:23

Ez a tejeskávé ötlet nagyszerű! Szeretem is.

Eritriolt használtok? Tehetek bele azt édes íznek? Most több napja xilitet vagy eritriolt teszek a teába is. Régebben mézet tettem vagy bara cukrot, azokat száműztem. SmileyÜdv. Zs.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2164
Fórum profilkép
dia8110
2017-04-29 08:05

Sziasztok!

 

Én több, mint egy éve használom ezt az oldalt. Eddig csak olvasgattam a fórumot. ☺ Ez idő alatt 17 kg-t sikerült fogynom 2 részletben kalóriaszámolással. Előtte semelyik diétával nem tudtam ezt elérni. Most is éppen fogyókúrázom, mert bizony közeleg a nyár.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2165
Fórum profilkép
dia8110
(Zsuzsuka részére, #2163)
2017-04-29 08:18

Nekem a latte jött be inkább. Igaz, én édesítővel iszom. A másik nagy kedvencem, ami elveszi az édesség utáni vágyam, az a natúr görög joghurt kis nádcukorral. Na és persze csak mértékkel.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2166
Fórum profilkép
yoyo
(Zsuzsuka részére, #2163)
2017-04-29 10:46

Az Eritrit és a Xilit is jó. De mivel az eritrit 0 kcal az azért sokkal jobb. Folyékony Steviat is használhatsz az is 0 kcal, ráadásul teljesen természetes. Én a SPAR Folyékony Édesítőt szoktam használni, ami bár mesterséges, de olcsó és sokáig elég. Mindenesetre szerintem jobb alternatíva, mint a fehér cukor. Egyébként jól tetted, hogy száműzted a barna cukrot, mert semmivel sem egészségesebb mint a sima fehér, bármit is próbálnak a forgalmazók/reklámok elhitetni, viszon az ára a többszöröse. Kész rablás! A méz egy fokkal jobb (már, ha nem mesterséges), de az is sok kalória. Amúgy még a tejeskávé mellett a nagy kedvencem még a kakaó. Általában megfőzök előre 2 litert, a hűtőben meg eláll pár napig. Hidegen is imádom.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2269
Fórum profilkép
Ranna
(Zsuzsuka részére, #2163)
2017-10-15 22:11

Szia Zsuszuka!

 

Tegyél a tejeskávédba Stevia-t, az is édesít, és egészséges is, nincs kalóriaértéke.

A Xilitnek van kalóriaértéke bár természetes nyirfacukor.

A méz nagyon nagy kalóriaértékkel bír, illetve a barnacukor, nagyon egészségesek, de szerintem egy ilyen étrendben nem tanácsos őket fogysztani.

Én három hónapja változtattam az étrendemen, ez "Életmódváltás" inkább mint fogyókúra, 14 kg-ot fogytam ezalatt az idő alatt. 5-6-szor étkezem egy nap, egészséges dolgokat, betartva a cukorbetegeknek előírd étkezést, ami kalóriaérték és BMI-index alapján tesz különbséget egyes élelmiszerek között. Sok folyadékot is iszom, napi 2-3 litert, illetve sétálok-nem kell nagyon megeröltető mozgást végezni eleinte, a séta tökéletesen megfelel a célnak, boltba illetve haza, és buszmegálló távolságokat oda-vissza. A tejeskávé mintha az én hozzászólásom lett volna-nagyon szeretem, és ha édes ízt kívánok, szinte az egyetlen alkalom ebben az étrendben-akkor tejeskávét iszom egy dl-t Stevia-val.

 

Üdv: Ranna

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő