Sziasztok!Ma érkeztem,és nem tudom,hogy kell használni az étrend beírását.Próbáltam a mait beírni,de nem megy.Köszönöm,ha segítesz.
Sziasztok!Ma érkeztem,és nem tudom,hogy kell használni az étrend beírását.Próbáltam a mait beírni,de nem megy.Köszönöm,ha segítesz.
Szia! Üdv az oldalon! :)Egyszerűen a napló Étrend lapján keresd ki a listából miket ettél. Minden amit kiválasztasz, bekerül az alatta lévő étrend táblázatba, ahol aztán a mennyiségeket is betudod állítani. Kb ennyi!
Köszönöm szépen.
Én is köszönöm! Szép estét!
Sziasztok, nem tudom meírni sehogy az étrendet akárhogy kiválasztom nekem nem jelenik meg semmi ahová berakná,
Szia! Ellenőriztük és eddig két napot rögzítettél. Számos ételt beraktál az étrendbe megfelelően. Úgy tűnik minden rendben. Pontosan mi a gond?
Sziasztok!
Admin remélem megengeded és maradhat ez a poszt!
Alexandra vagyok és a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok, Egy projekt feladathoz kérném a véleményeteket. Egy kitalált vállalkozás céljából foodboxokat árulnék, különböző nehézségi szinteken. Mindenki megtalálhatja a szintjének és kedvének megfelelő csomagot. Cél, hogy egy óra, max 2 óra alatt a rendelt termék kiszállításra kerüljön. Csomag tartalmaz egy receptleírást, és a recepthez szükséges alapanyagokat, és hasznos tippeket, amik hasznosak lehetnek a főzés során. Vállalkozás célja, hogy mindenki aki szeret főzni, vagy aki nem tud, megtapasztalja a főzés örömét, és olyan egészséges receptek is a köztudatba kerüljenek, amiket nem mindennap főzünk meg, illetve bizonytalanok vagyunk az elkészítésében.
Mi a véleményetek erről?
Kérlek írjátok le ezzel kapcsolatban a véleményeteket! Illetve ha van valami meglátásotok szívesen fogadom a kritikát.
Válaszokat előre is köszönöm!
Alexa