Köszi, hogy jelezted, mindenképp utánanézünk a dolognak! Eddig még más nem jelzett hasonlót és mi sem tapasztaltuk ezt, így a funkció biztos jól működik. Az automatikus bejelentkezés funkcióhoz szükség van az un. sütikre (Cookie). Amit elmondtál, az alapján úgy tűnik, hogy az un. sütik blokkolva vannak a böngésződben vagy úgy lett beállítva, hogy a böngésző bezárásakor törlődjenek. Ez okozhat ilyen problémát. Ha más weboldalaknál is tapasztaltál hasonlót, akkor általánosságban van így beállítva, ha csak a mi és más bizonyos weboldalaknál, akkor csak azokon a bizonyos helyeken lett így beállítva, akár véletlenül is. Ha korábban nem volt ilyen, most meg igen, akkor valószínűleg ez a helyzet. De ezt könnyen ellenőrizheted.
1. Chrome esetén pl felül a cím sáv jobb végén kijelzi egy kis ikon a csillag mellett, ha le van tiltva a süti egy adott webhelyen. Oda kattintva feloldhatod.
2. Érdemes megnézned a következő helyen is, ha nem oldja meg vagy nincs ilyen jelzés. A Chrome-ban kattints a jobb felső sarokban a három pontra, majd a "Beállításokra". Itt görgess legalulra és kattints a "Speciális" lehetőségre, majd a "Webhelybeállítások"-ra. Ezenbelül pedig a "Cookie-k" lehetőségre. Itt állíthatod be a Cookik kezelését általánosságban és konkrét webhelyre is.
A jövőhéten mindenképp végzünk pár módosítást, hogy ha esetleg a napló használat közben esetleg megszakadna a kapcsolat vagy a bejelentkezett állapot, akkor ne vesszenek el az adatok. Persze ehhez is szükség van a Cookie-ra, így mindenképp ellenőrizd a beállításaid. Kérjük jelezz vissza, hogy ha valóban a Cookie beállításokkal volt a gond és megoldódott.
Üdv,
Admin
Ellenőriztem a beállításokat, mindenhol engedélyezve vannak a sütik. Chrome-ban felkínálta a böngésző a belépési adatok mentését és el is mentette. Viszont én Firefox-ot használok. Itt kitöröltem minden webhely előzményt, sütit, gyorsítótárat... szóval gyakorlatilag alaphelyzetbe állítottam a böngészőt, de ezek után sem kínálja fel a böngésző a jelszó mentését. (csak ezen az oldalon nem) A sütikre rákérdezett, azt el is fogadtam. (Próbáltam kicsit trükközni és beimportáltam a mentett jelszót a Chrome-ból, de nem akarja használni.
)
Lehet ez valami Firefox sajátosság? Több gépen is kipróbáltam és azokon sem ment.
Üdv,
István
Utánanéztünk és kiderült, ahogy emíltetted ez egy Firefox sajátosság. A Firefox csak azokon a weboldalakon ajánlja fel a jelszavak mentését, ahol van külön bejelentkezési oldal. Nálunk kényelmi okokból egy felugró ablakban lett a bejelentkezés megoldva. De találtunk rá megoldást. Egy két napon belül elvégezzük a módosítást, remélhetőleg megoldja. Majd jelezzük, ha kész és tudod ellenőrizni. Bár ettől függetlenül az még mindig rejtély, hogy ha a sütik engedélyezve vannak, akkor miért nem működik nálad a "Maradjak bejelentkezve" funkció. Firefoxon mi is ellenőriztük és valóban nálunk sem ajánlja fel a jelszavak mentését, de a "Maradjak bejelentkezve" funkció az működik. Majd jelentkezünk.