Kedves Admin! Szeretném kérdezni, hogy tápláljam be pl. a panírozott pulykamell adatait: 100g-ra= 233kcl, Zsír:12,5, Szh:17,7,F 11,5, só:1,9 a panírozott halrudak(tőkehal) 216kcal, Zs:9,1, Szh:21,F:12 só:0,89
köszi Kriszta*
Kedves Admin! Szeretném kérdezni, hogy tápláljam be pl. a panírozott pulykamell adatait: 100g-ra= 233kcl, Zsír:12,5, Szh:17,7,F 11,5, só:1,9 a panírozott halrudak(tőkehal) 216kcal, Zs:9,1, Szh:21,F:12 só:0,89
köszi Kriszta*
"lécci"àruld el ,mi az az ennivalo,amiben 2888 kaloria van(100 grammban)
Szerintem vagy elírták a számot és véletlen eggyel több 8-as került a végére, vagy lehet kJ-ban (kilojoule) adták meg, bár általában a kcal szokásos. Írd meg mi az és mi a fehérje/zsír/szénhidrát tartalma és megmondom mennyi az kb. Tudnak érdekes dolgokat írni a címkére! :)
Egyébként a legnagyobb kalória tartalmú étel a színtiszta zsír vagy olaj. Ezek kb 100% zsírt tartalmaznak tehát 100 gramm zsírban 900 kcal van.
Lehet ossze er a ket link, a ket sor ket kulon kep. Szerintem is eliras lehet
Azt tuti elírták, csak eddig nem tűnt fel nekik:
A cimke szerint 12 g zsír és 15 g fehérje van benne, ha csak nem írták el azt is :), ami 12*9 + 15*4 = 168 kcal.
A szírdíniák, sprotnik kb ennyi kcal. Ha az olajat lecsurgatod róla és nem eszed meg, akkor még kevesebb lesz.
Kedves Admin! Kérdésem, hogy a kalóriatáblázatba hogyan tudok új élelmiszert és annak adatait felvinni (Pl. egy kenyérféle)? Köszönöm!
Kedves Admin. Mobilról félreütöttem az étel adatait az új étel felvitele részben, hogy lehet törölni vagy módosítani? Köszönöm
Szia! A napló Receptszerkesztőjében keresd ki az ételt. Kattints rá és a menüben válaszd a Megnyitás menüpontot.
Üdvözletem,
Érdeklődnék, hogy milyen módon törölhetek rosszul felvitt új élelmiszert? Van rá módom?