Fórum

Kalóriakalkulátor

Fórum profilkép
nemeth21
2020-02-28 15:42

Kedves Admin, Tegnaptól írom a táplálkozási naplót, tegnap még betöltött a kalória kalkulátorban kiszámolt, fogyáshoz szükséges adat, ma kitöltöttem vagy tízszer, ki-be is jelentkeztem, de csak a szintetartáshoz szükséges adat jelenik meg a naplóban, amit így nehezebb összenézni a céllal. Mit tegyek, Köszönettel, nemeth21

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2889
Fórum profilkép
admin
2020-02-29 12:42

Szia! Ellenőriztük és úgy tűnik jól működik a rendszer. A kiszámolt értékek a beírt aktivitásnak megfelelően növekednek kissé. Amikor sportolsz akkor többet is ehetsz kicsit. Talán lehet, hogy ez volt megtévesztő. De ha szeretnéd, hogy a limitek rögzítettek legyenek, és ne változzanak, akkor a napló "Beállítások" lapján a "Limit beállítások" résznél kitudod kapcsolni a limitek automatikus változtatása funkciót. Valamint ott is betudod állítani a limiteket tetszőleges értékre. Próbáld meg mégegyszer és ha nem megy jelezd nyugodtan privátban, hogy milyen adatokat szeretnél beállítani és beállítjuk, ill. akkor még egyszer ellenőrizzük a tőled kapott adatok alapján a rendszert.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2893
Fórum profilkép
Kuci
(admin részére, #2889)
2020-04-20 17:14

Kedves Admin!

Nekem olyan problémám van, hogy az aktivitás beírása és mentése után a limit nem a teljes aktivitás kalóriatartalmával növekszik, mint ahogy korábban, hanem kevesebbel. Ez miért van?

Nekem a korábbi étrend betöltése is rosszul működik, mert ha betöltöm és átírom a mennyiségeket, akkor rosszul számolja ki a kalóriát. Ha kitörlöm és újra felveszem az ételt, akkor jó lesz.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2894
Fórum profilkép
admin
(Kuci részére, #2893)
2020-04-21 11:54

Szia! Az aktivitásból származó kalóriát nem csak egyszerűen hozzáadni kell, mert az úgy nagyon pontatlan lenne. Így sokkal több kalóriát mutatna, mint ami ténylegesen elégetésre kerül a nap során és az ember jóval többet is enne, mint amennyit kéne. Amikor aktivitást állítasz be, akkor a rendszer a naplóban beállított és rendelkezésre álló adatok alapján számítja újra a limitet.

 

A étrendel kapcsolatosan egyenlőre más nem jelzett hasonlót. Légyszíves adj meg egy konkrét dátumot az étrendedből és egy konkrét élelmiszert is belőle (pl.: a reggelinél a tojás), ahol ez a probléma jelenkezik. Ne javítsd ki, hogy meg tudjuk nézni mi lehet a gond.

 

Köszi!

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő