Fórum

Mentés

Fórum profilkép
local
2024-11-06 19:53

Sziasztok!

A táplálkozási naplómat kitöltöttem részletesen, reggeli, ebéd vacsora stb, és a kedvencekre kattintottam és elmentettem.

Csak az a baj hogy nem tudom hol lehet keresni.

Sehol nem találom.

A koráébbi étrendeknél sincs sehol. Ma készítettem el, de a mai dátum alatt sincs.

Hova rakhatta vajon a fejlesztő a kedvencek menü gombot?

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
admin
2024-11-07 14:40

Szia!

A kedvencek gomb az étrend táblázat felett van. Egy csillaggal van jelölve. Ha kedvencként megjelöltél egy étrendet, akkor azt ugyan ott tudod megkeresni is. Többfunkciós gomb. Kattints a csillag ikonra és bejön az összes étrend, amit korábban kedvencként jelöltél meg. Bármelyik sorra kattintva egy menüben választhatsz a törlés, betöltés, módosítás vagy egy új kedvenc étrendet felvétele között.

Ha egy összeállított étrendet kedvencként megjelölsz, attól még külön menteni is kell a nagy zöld Mentés gombbal a napló alján, ha azt akarod, hogy a vezetett naplóba is elmentse. A két funkció egymástól függetlenül is használható. Ha esetleg ezt elmulasztottad utólag is visszaléphetsz a kérdéses napra, betöltöd a Kedvencekből és elmented a napló alján lévő Mentés gombbal.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
local
(admin részére, #3325)
2024-11-07 17:36

Szia!

Nincs meg, pedig még el is neveztem mikor a kedvencekhez adtam, és még sincs meg.

Akkor újratöltött a weboldal mikor a mentésre kattintottam, és el is tűntek az adatok mindenhonnan.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
admin
(local részére, #3326)
2024-11-07 22:31

A napló nem igényli az oldal újratöltését a használata során. Mivel említetted, hogy ez történt a mentéskor, és gondolom nem véletlen egy linkre kattintottál, így valószínűleg valami váratlan zavar történhetett, ami miatt a böngésző még is újratöltötte. Ellenőriztük az adatbázist, és mi sem találtuk sajnos. Csak a szerdai napon van egy "üres" étrend mentve 1,5 literes vízfogyaztással, ételek nélkül. Bár lehet ezt még a zavar előtt mentetted. Amikor a Mentésre kattintasz, nem szabad újra töltenie az oldalnak, csak kíírja közvetlenül a gomb alá vagy fölé, hogy "Mentve.", ha minden rendben ment. Próbáld ki megint 1 ételel a mentést, hogy most rendben működik-e. Valószínűleg csak egyszeri dolog volt, de ha még is fennáll még a próbléma nálad, akkor jelezd nyugodtan itt a fórumon privát üzenetben vagy emailben (ahogy kényelmesebb neked), hogy milyen eszközön és böngészőn jelentkezett és akkor jobban utána tudunk nézni. Egyébként, ha egy nagyobb étrendet/receptet állítasz össze, akkor érdemes menet közben többször is menteni, nem csak a legvégén.

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő