Kedves admin.
Új ételek bevitele a táblázatba. Ezt hogyan lehet megenni.
szep napot.
lbela.

Kedves admin.
Új ételek bevitele a táblázatba. Ezt hogyan lehet megenni.
szep napot.
lbela.

Szia! Az általad felvitt receptek csak akkor lesznek láthatóak mások számára, ha megosztod őket. A megosztott receptjeidet utána is módosíthatod, vagy akár visszavonhatod őket bármikor. Az általad felvitt új élelmiszerek vagy a nem megosztott receptjeid csak számodra lesznek elérhetőek, vagy egy konkrét ismerősöd számára, akinek adtál láthatósági jogot a személyes élelmiszer és recept gyüjteményedhez.

Értem. Köszi. És hol, vagy hogy lehet megosztani?

A receptszerkesztő alján van egy "Recept megosztása" jelölő négyzet. Jelöld be és mentsd a receptet. Korábbi receptek esetén, a recept megnyitása után tudod módosítani ezt. Megosztás esetén az elkészítés menetét is meg kell adni. Ehhez az "Elkészítés" fülre kell kattintani, amit a kiválogatott hozzávalók felett találsz.

Akkor ez két külön dolog. Vannak a főzött éetelek (és azok megosztható receptjei) és vannak a bolti termékek. Én ez utóbiakat szeretném közkinccsé tenni.

Az úgynevezett "Új élelmiszereket".

GI feltüntetése sokat segítene

Szia! A GI értékek a kalóriatáblázatokban találhatóak jelenleg. A Facebookon is válaszoltam bővebben. :)

A sima élelmiszereket/bolti hozzávalóakat jelenleg az ismerőseiddel tudod megosztani, ha adsz nekik láthatósági jogot a személyes élelmiszer adatbázisodhoz. Láthatják és felhasználhatják őket a saját receptjeikhez. Az Ismerősök lapon tudsz a pontos felhasználónevük alapján kapcsolódni az ismerőseidhez.

Köszönöm! Akkor egyelőre lemardnak a külső látogatók élelemiszertalálataim fergeteges listájáról.
De ettől függetlenül én ovábbra is nagyon szeretem a kalóriagurut! És mindig segít a fogyókúrám levezénylésében.

Sziasztok.
De jó. Most találtam erre a fórumra☕