A vérnyomás blokk már megjelenik. Lehet, hogy be kell kapcsolni az Egészség lap menüjében a Beállítások menüpontban.
Szia!
Koszonom az utbaigazitast! A vernyomas rogzites megoldodott, de az tovabbra sem, hogy lemasoljam pl. a mai reggelit vagy csak a vacsorat es beillesszem a holnapi naploba. Tehat nem az egesz napi menut szoktam atmasolni, hanem mondjuk csak egyiket vagy masikat mert az ugyanaz , de a kovetkezo etkezesnel uj dolgokat kell bevigyek. Le tudom masolni pl a reggeli csoportot, de amikor atmegyek a kovetkezo napra nincs ahogy beillesszem. Koszi, ez nekem nagy segitseg lenne!
Úgy tűnik működik nálunk. Csoport vagy sor másolásához/beillesztéséhez a csoport vagy sor végén lévő menüre (három pont) kell kattintani.
Próbáld ki a következőket:
Valamelyik étkezés csoportot másold le (p.: reggeli), a csoport végén lévő bekeretezett három ponttal jelzett menü ikonra kattintva és a "Csoport másolása" menüpontot választva. Utána lépj a következő napra és szintén ugyanabban a menüben van egy olyan menüpont, hogy "Beillesztés és csere" vagy "Beszúrás" ezzel beilleszheted ahozz az étkezéshez amelyiknek a menüjére épp rákattintottál. Pontosan hol akad el a folyamat nálad? Esetleg nem aktív vagy nem látható a csoport/sor menüben a "Beillesztés"?
Frissítés! Menetközben megcsináltuk, hogy az étrend táblázat feletti menüben is lehessen csoportot vagy sort beilleszteni. Csoport/sor esetén az eredetinek megfelelő csoportba fogja beilleszteni. Ettől eltérő célcsoporthoz továbbra is a sorok végén lévő menüt kell használni.
Kedves Admin! Én sajnos bármilyen ételt szeretnék naplózni hozzádás után nem látszik semmi,teljesen üresek a sorok pont mint hozzáadás előtt és csak a napi limitnél látom hogy az adott ételt valóban hozzáadásra került viszont az étkezések sorai mivel teljesen üresek azt sem látom mit adtam/adok hozzá és annak mennyiségét sem tudom állítani vagy esetleg törölni.
Szia!
Koszonom a sok faradozast, hogy nekunk felhasznaloknak egyszerubblegyen az elete!
Meg mindig az egyes csoportok beillesztesenel kinlodok:
Ha jobb oldalrol indulok (három pont), csoport masolasa, utanna bal oldal (3 csík) "beillesztes es csere" akkor rendben beilleszti az adott etkezesi csoportot, ha jobb oldalon csinalom ugyanezt akkor az adott napon mar beirtak helyere kerul a bemasolas, az elotte beirt dolgok torlodnek. Ha bemasoltam es mentettem valamit egy uj napra akkor a visszavonas inaktivva valik, a csoport torlese vagy kivagas sem jo mert pillanatnyilag torlodik, mentem, megjelenik, hogy az etlap ures, mas oldalra lapozok es amikor visszaterek megint ott van amit mar toroltem vagy kivagtam, tehat, ha bemasoltam sehogy sem tudom torolni! Remelem eleg erthetoen irtam le, bocsi, ha megsem!
Írtad, hogy a jobboldali menüben a beillesztésnél felülírja a tartalmat. Ha a "Beillesztés és csere" menüpontra kattintasz, akkor igen. Direkt beleraktuk a "csere" szót, hogy egyértelmű legyen. Válaszd az alatta lévő sima "Beszúrás" menüpontot az nem írja felül. Vagy, ha valamelyik étel sor végén lévő menüre kattintasz, akkor ott is van egy sima "Beszúrás" menüpont. Ott is amelyik sorra kattintottál, az elé fogja beszúrni a meglévők nem íródnak felül.
Üres étrendet nem lehet menteni. Tehát, akár kivágással, akár a tételek törlésével üressé vált, akkor nem menti, hanem kiírja, hogy üres az étrend. A Visszavonás valóban inaktívvá válik mentés után, ez így lett beállítva, de ezt módosíthatjuk.
Úgy tapasztalom, hogy egy ételnél a mértékegységét nem lehet módosítani - az új mértékegységet nem menti el. Általában! Volt olyan, amikor sikerült, de nem tudtam rájönni, hogy ez mitől függ.
Úgy tűnik nálunk minden rendben, nem sikerült előidézni a hibát. Melyik ételről és mértékegységről van szó? Jelezd itt vagy privátban és az segííthet kideríteni mi lehet a gond. Ha esetleg közben megint előfodulna, írd meg, hogy épp melyik lapon voltál (Étkezés vagy Receptek) és hogy a keresőt használva jött be a kérdéses étel vagy a kategóriákra kattintva töltötted be az étel listát.
Kede Admin,
Miért kell mindennap bejelentkeznem,mikor minden nap itt vagyok.?
Szia! A bejelentkezési felugró ablakban be kell jelölni a "Maradjak bejelentkezve" opciót. Legközelebb ellenőrizd, hogy biztosan be van e kapcsolva, és ha ennek ellenére megint be kell jelenkezned, akkor jelezd itt vagy privátban, hogy milyen eszközön és böngészőn jelentkezik a probléma, mert lehet, hogy valamilyen böngésző beállítás okozza, például, ha le vannak tiltva a cookie-k. A cookie-k törlésekor is mindig újra be kell jelentkezi.