Fórum

Aktívitás számítás

Fórum profilkép
Cratoni
2025-07-05 10:40

Kedves Admin!

Az aktivitás számításban történt most valami változás? Dátum szerint nézem a korábbi napokat és jóval nagyobb energia értéket mutat adott percnyi futás / gyaloglás, stb. (statisztika táblázatban viszont még a "korábbit", gondolom azért mert ezekre nem mentettem rá (nem is tervezem)).

Köszönettel, Baglyas László

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Cratoni
2025-07-05 16:48

Közben valahogy sikerült kisakkoznom, mert néztem, hogy miért számol pl. másképp a Kalkulátorok Kalóriaégetés kalkulátora, mint az Aktivitás számítás az adataimmal, és azt láttam, hogy a Beállítások Cél és limit beállítások résznél a magasságomnál nem tudom hogyan és mikor egy méterrel kevesebb lett.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Cratoni
2025-07-05 16:51

Lehet a Kalória kalkulátornál, amikor rámentettem, hogy legyen az új Limit az ott számított, akkor ott lett elírva.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
admin
(Cratoni részére, #3400)
2025-07-06 20:27

Szia! Valószínűleg ez történhetett. Elírhattad a magasságod véletlen és azt mentetted. Ha hirtelen hülyeségeket kezd mutatni a napló, akkor általában ilyesmi van a háttérben. Érdemes ilyenkor a tömeget is ellenőrizni, ha mondjuk azt is szoktad rendszeresen frissíteni. Mert, ha legutoljára valaki pl.: 80 kg helyett véletlen 8 vagy 800 kilót adott meg, akkor elég drasztikus lesz a különbség. :)

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Cratoni
(admin részére, #3401)
2025-07-08 07:24

Igen, köszönöm, egyre jutottunk :)

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő