Kedves Admin! Évek óta használom (igaz csak időszakosan) a szoftvereteket és amikor erős az akaratom a kalóriaguru segítségével igencsak szép eredményeket érek el súly tekintetében. Természetesen az étrenden felűl más paramétereket is naplózok ilyenkor, de nem kis időt vesz igénybe manuálisan felvinni és pl. Munkaidőben a vérnyomásmérés igencsak lehetetlen. Annak ellenére, hogy a statisztika rész is szerintem tökéletes, arra jutottam, hogy én, mint ékszereket és órát sem viselő emberként ráálnék az okosórára, így csökkentve a mérés es az adminisztráció idejét.
Úgy döntöttem, hogy a sok adat kiértékelésére átállnék a (nem reklámnak szánom) a Samsung Health-re, de az étrendet továbbra is a kalóriagurun állítanám össze. Kérdésem, hogy van-e ilyen irányú fejlesztési törekvés, hogy a két rendszer kalóriaadatokat osszon meg egymással? Gondolok arra, hogy a Health pl. aktivitásból származó kalóriát oszt meg a Kalóriaguruval, míg a Kaloriaguru étkezésit a Health-tel? Tudom ti relatíve kicsik vagytok a nagy multihoz, de van amiben jobbak vagytok, azt a részét viszont nem szeretném feladni. (Receptszerkesztő, étrendösszeállítás)
Választ előre is köszönöm!