Fórum

Célértékek egyéni beállítási lehetősége

Fórum profilkép
Miramari
2026-01-22 23:17

Kedves Admin, lehetséges a CH és a fehérje célértéket egyénileg állítani? Diabetesz és a korom miatt a dietetikusom már értékeket javasolt, int amit a program automatikusan beállít. Próbáltam változtatgatni a munkámat és hasonlókat, hogy közelebb kerüljön a kérthez, de nem megy egészen.Köszönettel, HM

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Miramari
2026-01-24 16:11

Köszönet az Adminnak, aki gyorsan válaszolt a levelemre, így sikerült is beállítanom. 

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
sepp
2026-02-02 07:14

Kedves Miramari! Megosztanád a megoldást?

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Csumika
2026-02-02 11:58

Sziasztok!

Kérhetném a manuális beállítás lehetőségének módját megírni nekem?

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
admin
2026-02-02 14:13

Sziasztok!

A napló Beállítások lapján a Cél és limit beállítások részben a Mi a célod? legördülő listában válasszátok az Én szeretném beállítani (grammban) lehetőséget. Itt egy táblázatban naponként is beállíthattok egyedi értékeket, de egyszerűbb a táblázat feletti Összes nap beállítása egyszerre lehetőséget választani, ahol egy felugró ablakban kell megadni.

Az energia értéket kcal-ban, a fehérje, zsír, szénhidrátot pedig grammban kell megadni, majd mentsétek a változtatásokat. A négy adat közül érdemes egyet (a számotokra legkevésbé fontosat) üresen hagyni, mert azt a program a másik 3 adatból meghatározza, hogy összhangban legyenek egymással. Ha mindent megadtok, akkor az energia értéket fogja korrigálni fel vagy le szükség esetén, mivel a 4 adat összefügg egymással.

Egyedi értékek esetén érdemes kikapcsolni a táblázat alatti "Limitek automatikus újraszámítása, ha aktivitást rögzítek" opciót is és akkor semmi nem fog változni, még aktivitás rögzítése esetén sem.

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő