Fórum

Recept leírása

Fórum profilkép
Omi
2019-08-19 22:16

Gratulálok a weblap készítőinek! Könnyen használható, áttekinthető, és nagyon hasznos! Smiley

A Receptszerkesztő használatával kapcsolatos a kérdésem. A recept leírását, az elkészítés módját nem tudom elmenteni. Hiába írtam le részletesen az elkészítést, kattintottam a mentésre, a hozzávalókat mentette, de a leírást sehol nem találom. Eltűnt. Mit csinálok rosszul? Köszönöm a segítséget.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2805
Fórum profilkép
admin
2019-08-20 13:21

Szia! Örülünk, hogy tesztik az oldal és sajnáljuk, hogy nem sikerült a mentés. Ellenőriztük és nálunk jól működik a mentés, így egyenlőre nem tudjuk miért nem sikerült nálad a dolog. Összeállítod a receptet, megírod a szöveget és mentesz. Receptkészítés közben érdemes többször is menteni, hogy ha bármi történne, lefagy a gép stb. Ha a mentés rendben lezajlott, akkor a mentéskor a gomb alá ki kell írnia, hogy mentve. 

 

Utólag is pótolhatod a szöveget. Nyisd meg a kérdéses receptet és írd meg majd mentsd. Először csak másolj/vagy írj be gyorsan 1-2 mondatot akárhonnan, hogy kipróbáld megy-e, ill hogy ír-e ki valamilyen hibaüzenetet mentéskor. Zárd be mentés után a receptet majd nyisd meg megint, hogy ellenőrizd.

 

Ha továbbra sem menne, és bármi szokatlant tapasztalsz menet közben (a sikertelen mentésen kívül), hibaüzenetet ír ki, bármi egyéb, jelezd felénk, ill azt, hogy milyen eszközön és böngészőben jelentkezik a dolog, hogy jobban utánanézhessünk.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
#2806
Fórum profilkép
Omi
2019-08-20 16:14

Köszönöm szépen! Sikerült. :) Az zavart meg, hogy az elkészítés űrlapnál nem volt mentés gomb. Vissza kellett lépni, és úgy menteni. :)

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő