Fórum

Mikor kezdted? Hol tartasz?

Fórum profilkép
Gólyaneni
2017-01-12 18:38

Sziasztok!

Nagyon szeretem a kalóriagurut, sokat segít a diétázás kivitelezésében. Kíváncsi lennék, hogy kinek hány kilótól sikerült megszabadulnia amióta használja az oldalt. Én 7 hét alatt 5 kilóval lettem kevesebb.

Üdv: Gólyanéni

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Loboda
2017-01-15 09:06

Sziasztok!

Két éve döntöttem el hogy változtatok az életemen, és lefogyok!

Heti négyszer megyek edzőterembe, napi 5-6 étkezésem van, magas fehérje, alacsony szénhidrát és zsir tartalomal. Havonta egyszer eljárok testösszetétel-mérés a helyi kórházba, hogy lássam az elért eredményt.

Eddig 62 kilótól sikerült megszabadulnom, és a nyárig még le akarok adni 13-at.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
yoyo
(Loboda részére, #2027)
2017-01-15 11:00

Ejha! 62 kiló nem semmi!!! Gratuláció!Smiley

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
zsani99
2017-01-15 15:49

Szia :)  Én szerda óta fogyókúrázom eddig is látványos a változás , 1,5 kg sikerült eddig. Mondjuk elég keveset ettem , meg naponta sportolok . Ma találtam rá a programra és három hét alat szeretnék lemenni 61-ről 55 kg-ra max . Ha  annál kevesebb nem baj. Én reggelizni fél májkrémes kiflit szoktam, nekem ez bőven elég . Ebéd az van , hogy kimarad attól függ délelőt bűnöztem e egy kocka csokival vagy ilyesmi. Délután gyümölcsöt eszek . Este 5 körül szendvicset. Mapi 2 liter vizet iszok. semmi cukrosat. Ezt szerda óta csinálom és nem vagyok rosszul meg semmi, pedig  régebben nagyevő voltam. 17 éves vagyok 168 cm és három hét múlvára szeretném elérni az 55 kg, de persze utána nem esek vissza a zabálásba, hanem tartom a szintet

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
yoyo
(zsani99 részére, #2029)
2017-01-15 17:03

Szia! Csak pár tipp! Délelőtt egy kocka csoki nem árt meg, ha tényleg csak egy kocka. :) Ha a feszültségmentes napodhoz az kell, ne aggódj miatta. Azért nem kell kihagyni az ebédet. Az más eset, ha egy tábla csúszott le "véletlen".Smiley Ilyen esetben én is kaja kihagyással vagy extra mozgással kompenzálok. Ha úgy érzed gyenge, erőtlen vagy, akkor növeld a kalóriabeviteled mert az jelzés, hogy a szervezeted kezd koplalásba átmenni. Inkább hosszabb idő alatt fogyj le, mint sehogy. Sok sikert!

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
eliza54
(Loboda részére, #2027)
2017-02-09 11:33

Gratulálok, példakép vagy számunkra Smiley

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
kpt
2017-02-13 12:04

Bocsánat lehet hogy eretnek leszek. A súly nem minden, persze ha normál keretek között van.  Nálam vagy a mérleg rossz vagy más történik. Napi 1 óra válogatott sulyzós heti 7x, meg kardió és még kb másfél óra kirándulás a kutyákkal. 9 hét alatt 2 nadrágméret lefelé, vállban felfelé és a súlyom majdnem hogy változatlan.

A jelenlegi nadrágméret akkor is jó volt amikor a BMI normál alsó részén voltam és most is, csak felül nem volt izom.
Ha csak a súlyt nézném akkor BMI szerint túlsúlyos vagyok, ami marhaság.
Ne hajszoljátok a fogyást. Figyeljetek oda hogy mit esztek, mozogjatok és érezzétek jól magatokat ! Kevés cukor, só, zsíros és szénhidrát. No kóla és szemét kaja.
Sokanak 3-4 hétig meg sem mozdul a mérleg nyelve, és elmegy a kedvük, feladják. Ne tegyétek, normális.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
yoyo
(kpt részére, #2077)
2017-02-13 15:02

Ez így van nem csak a súly számít. De, amíg sok a fölös kiló, addig a mérleg is megteszi. Én mindig azt tanácsaolom fotózni kell magunkat, mert azon mindig látszik minden változás. Amikor már valakin kevés fölösleg van, akkor a mérleg már nem, vagy csak nagyon lassan megy lejjebb, főleg, ha közben erősödünk is. Ez eltudja venni az ember kedvét. Ilyenkor már a fotó mindenképp jobb mint a mérleg, mert azon látszik a változás, ami fenn tudja tartani a motivációt.

Egyébként a BMI jó, de az izmot nem tudja figyelembe venni. De a túlzott soványság, vagy elhízás mértékét jól mutatja. Igazából erre van kitalálva.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Mela345
2017-02-21 09:49

Sziasztok!

Én tavaly Január végén regsiztráltam erre az oldalra egy nagyon kedves ismerősöm által.

1év alatt sikerült 25kg-t fogynom és összesen 41cm-t.

Mostanában a szervezem megállj-t parancsolt ingadozik,de nem adom fel.

Szeretnék még menni lefele,ami menni is fog csak ki kell várni.

Nekem nagyon nagy áttörést jelentett ez a 25 kg,mivel mindig is túlsúlyos voltam állandóan küzdöttem vele.

Köszönöm,hogy megoszthattam veletek mindenkinek kitartást!!

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
Melcsi3
2017-02-21 22:16

Sziasztok! Én november elejên kezdtem 79 kg voltam és karácsonyra 71-re lementem. Most nagy nehezen egy hónap alatt max 1 kg ha lemegy. Jelenleg 69 kg körül járok, heti 2-3 konditerem és persze az étkezés odafigyelêse mellett. Mit ne mondjak nagyon nehéz, főleg úgy hogy mêg legalább ugyanennyit szeretnék fogyni. Mindig azt mondom az edzőmnek, hogy minden egyes dkg-ért keményen kell küzdenem, pedig pár éve még el sem tudtam volna képzelni, hogy nekem súlyproblémáim lehetnek. Kitartást kívánok mindenkinek.

Hozzászólás
|
Privát üzenet
Fórum profilkép
MESEK
2017-02-23 09:56

Februar 1-en eltortem a bokamat; a kaloriaguru segit abban, hogy a mozgashiany miatt ne hizzak el tulsagosan, kontrollalom vele a kaloria fogyasztasomat

penteken megyek "lebojt" kurara 6 napra; azt remelem, hogy leadok nehany kilot drasztikusan es utana folytatom az egeszseges etkezest, es meg nehany het mulva ujra yogazhatok, setalhatok.

van valakinek tapasztalata a lebojtrol?

Hozzászólás
Sorrend időben növekvő